2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni ve İlk Ders Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni ve İlk Dersi 19 Eylül 2016 Pazartesi günü öğrencilerimiz ve akademik personelimizin yoğun ilgi ve katılımlatıyla gerçekleştirildi.

Açılış Töreninde kürsüye ilk olarak Dekanımız Prof. Dr. Nuran CÖMERT çıkarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Marmara İşletme

Dekanımızın ardından Fakültemizin önemli paydaşlarından ve kurumsal destekçilerinden Nihad Sayar Eğitim Vakfı Başkanı ve Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal İBİŞ kürsüye çıkarak konuşmalarını yaptılar.

Marmara İşletme

Ardından İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İİBF Mezunları Derneği Genel Başkanı Hikmet KABUK kürsüye çıkarak, öğrencielre ve akademisyenlerimize iyi dileklerini sundular.

Marmara İşletme

Kısa bir kahve molasından sonra, İşletme Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Binali DOĞAN kürsüye çıkarak katılımcılara 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılının İlk Dersini verdi.