Brisa Marka Yönetimi Uzmanı Yavuz Çingitaş'ın katılımıyla Fakültemizde bir konferans düzenlendi.

Brisa'nın genç girişimcilerinden olan uzman Yavuz Çingitaş, "Inovatif Kurumsal Girişimcilik" konulu sunumuyla İşletme Fakültemizin konuğu oldu.

Öğrencilerin ve öğretim üyelerinin katılmış olduğu söyleşide, İş Dünyasından vermiş olduğu örneklerin yanı sıra kendi bireysel deneyimlerinden de bahseden Çingitaş, Inovasyon konusunu farklı boyutlarıyla ele aldı.

Sadece kurumların değil bireylerin de Inovatif olmaları gerektiği konusunun altını çizen Çingitaş, öğrencilere öğrenim gördükleri süre içinde mutlaka yeni fikirler üretmeleri ve bu fikirlerini hayata geçirmek için girişimde bulunmaları konusunda da önerilerde bulundu.

Yavuz Çingitaş - Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi