Türk Pop Müziğinin Mimarı Sn. Erol Büyükburç 26 Kasım'da Fakültemizde müzikli bir söyleşi düzenledi.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ BİR DUAYENİ AĞIRLADI

Türk Pop Müziği'nin duayenlerinden olan usta sanatçı Erol Büyükburç, ‎İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F Mezunları Derneği Kültür ve Sanat Komisyonu ile İşletme Fakültemizin ortaklaşa organize ettiği ve Fakültemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olan "Müzikli Söyleşi" temalı etkinlik kapsamında Marmaralı'lar la buluştu.

Sanat hayatına başladığı ilk yıllardan günümüze yapmış olduğu çalışmaları anlatan Büyükburç, sergilemiş olduğu görsel şov ve performansla da dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Birbirinden değerli pek çok çalışmaya imza atmış olan usta sanatçı, Türkiye'yi dünyaya tanıtmak için özellikle türkülerimizin her dilde söylenmesi gerektiğini ve bunu yaparken Türkçe'yi de içine katarak dilimizi ihraç etmemiz gerektiğine vurgu yaptı.

Büyükburç söyleşiyi tamamlarken dinleyicilere ve sanatçı dostlarına "Sevgi ışığınız kalbinizde yanmadıkça halka hitap etmeyin" mesajını verdi.

Sn. Erol Büyükburç Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinde