2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezuniyet Töreni 28 Haziran 2019 tarihinde İşletme, İşletme İkinci Öğretim, İşletme (Almanca), İşletme İngilizce ve İşletme Enformatiği (Almanca) bölümlerinden 504 mezunumuzun ve ailelerinin katılımı ile Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Törene; İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esen Yıldırım, Siyasal Bilgiler Dekanı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, Üniversitemiz Mezunlar Ofisi Genel Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz, Sürekli eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Okur, Nihat Sayar Eğitim Vakfı Yöneticileri, Mezunlar Derneği Başkanı ve Yöneticileri ile İstanbul Yüksek Ticaretliler Vakfı ve Yöneticileri katıldı.

Tören, keman sanatçısı Güneş Özgeç’in müzikleri eşliğinde mezunlarımız ve öğretim üyelerimizin yürüyüşü ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalarını yapmak üzere sırasıyla İşletme Fakültesi birincisi İşletme (Almanca) bölümü mezunu Suna Doğan’ın ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert’in mezuniyet töreni konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından Fakülte birincisi Suna Doğan, Fakülte İkincisi Neslihan Fişek ve Fakülte üçüncüleri Seren Irmak ve Nurlana Gadırova’nın tebrik plaketleri ve ödülleri takdim edildi. Ardından bölümlerinden derece ile mezun olan mezunlarımıza plaketleri takdim edildi.

Fakültemiz 2019 mezunu Oryantiring branşında uluslararası birçok başarı kazanmış milli sporcumuz Orhan Kutlu plaketini almak üzere sahneye davet edildi. Devamında Fakültemizin 2018-2019 Rektörlük Kupası Şampiyonu Basketbol Takımı, Rektörlük Kupası 3. Futbol Takımı, Erkek ve Kadın Voleybol Takımlarımızda görev almış mezun sporcularımız ve Boğaziçi Üniversitesi Sports Fest’19 turnuvasında Kadın Futsal Branşında 3. olan İşletme Fakültesi Kadın Futsal Takımlarımıza plaket takdimi yapıldı.

Tören organizasyonumuza sponsor olan Dernek, Vakıf ve İşletmelere teşekkür plaketlerinin takdim edilmesinin ardından pop müzik sanatçısı Aydilge’nin mezuniyet konseri ile devam eden tören İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert tarafından 2019 yılı mezunlarına İşletme Fakültesi Mezun Yemini’nin yaptırılması akabinde keplerin havaya atılmasıyla tamamlandı.

 

HIZLI ERİŞİM