2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI VE ORYANTASYON HAFTASI

Değerli Öğrencilerimiz,

23 Eylül 2019 tarihinde başlayacak olan 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Etkinliği ve Açılış Dersi, takip eden günlerde de merak edebileceğiniz konular hakkında sizlere detaylı bilgi verebilmek amacıyla Fakültemizin Göztepe Yerleşkesinde bulunan binasında “Oryantasyon Haftası” düzenlenecektir. Oryantasyon günlerinde Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Yardımcıları, Öğretim Üyeleri, Fakülte ve Bölüm Erasmus Koordinatörleri, Öğrenci Kulüpleri ve Fakülte Spor takımları sizlerle birlikte olup önemli konular hakkında önemli bilgi vereceklerdir. 27 Eylül Cuma günü Nasuh Mahruki tarafından Liderlik, Kendi Everest’inize Tırmanın konulu konferans verilecektir. Hepinizi detayları aşağıda sunulan programa katılmaya önemle davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Marmara İşletme Oryantasyon 2019