BASKETBOLCULARIMIZA BÜYÜK ALKIŞ VE TEŞEKKÜRLERİMİZLE...

Fakültemiz Erkekler Basketbol Takımı başarılı geçen 2015-2016 sezonunu ikincilik kupası ile tamamladı.

Oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadelelerinden ve kazanmış oldukları başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Oyuncumuz Eray final maçında çok ciddi bir sakatlık geçirdi ve maçı yarıda bırakıp hastaneye kaldırıldı, tendon sakatlığı yaşadığını ve ameliyat olacağını üzülerek paylaşıyor, kendisine acil şifalar diliyoruz.

Takım akademik sorumlumuz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mert Erer'e katkılarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Final maçlarında takımlarımızı yalnız bırakmayan ve tribünde büyük destek veren öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Turnuvada mücadele eden; başta turnuva birincisi İktisat Fakültesi takımını ve toplamda 14 fakülte ve yüksekokul basketbol takımını, oyuncularını, teknik ekiplerini ve sorumlu öğretim elemanlarını tebrik ediyor, bir sonraki turnuvada mücadele etmek üzere başarılı bir final dönemi diliyoruz.

Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen SKS Daire Başkanlığı'na, Cenk Ula ve tüm ekibine özverileri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.