FİLENİN İŞLETMECİ SULTANLARINA BÜYÜK ALKIŞ VE TEŞEKKÜRLERİMİZLE...

Fakültemiz Kadınlar Voleybol Takımı başarılı geçen 2015-2016 sezonunu ikincilik kupası ve en skorer oyuncu ödülleriyle tamamladı.

Filenin İşletmeci Sultanlarını göstermiş oldukları mücadelelerinden ve kazanmış oldukları başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Oyuncumuz Ebru Fırat turnuvanın en skorer oyuncusu ödülünü aldı. Kendisini tebrik ediyoruz.

Takım akademik sorumlumuz Öğr. Grv. Dr. Çağrı Aksoy Hazır'a katkılarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Final maçlarında takımlarımızı yalnız bırakmayan ve tribünde büyük destek veren öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Turnuvada mücadele eden; başta turnuva birincisi Atatürk Eğitim Fakültesi takımını ve toplamda 12 fakülte ve yüksekokul voleybol takımını, oyuncularını, teknik ekiplerini ve sorumlu öğretim elemanlarını tebrik ediyor, bir sonraki turnuvada mücadele etmek üzere başarılı bir final dönemi diliyoruz.

Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen SKS Daire Başkanlığı'na, Cenk Ula ve tüm ekibine özverileri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.