İşletme Fakültesi Öğretim Üyelerimizin EMFAIC 2018 Katılımı

Marmara İşletme

17-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Avusturya’nın Linz şehrinde yer alan Johannes Kepler Üniversitesi tarafından “Gelişmekte Olan Ülkeler Uluslararası Finans ve Muhasebe Konferansı (EMFAIC)” düzenlenmiştir. Konferansa, Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Haluk Sumer, Prof. Dr. Jale Oran, Doç. Dr. Çağla Ersen Cömert, Dr. Öğretim Üyesi Meltem Ulusan Polat ve Öğretim Görevlisi Dr. Çağrı Aksoy Hazır katılmışlar ve yapmış oldukları sunumlarla etkinliğe katkı sağlamışlardır.

Fakültemiz Almanca İşletme Bölümü ile Johannes Kepler Üniversitesi Sosyal ve İktisadi Bilimler Fakültesi Kurumsal Finansman Enstitüsü arasında 2005 yılından beri gerek öğrenci ve öğretim üyesi değişimlerini kapsayan ERASMUS programı gerekse kitap basımı, çalıştay ve kongre organizasyonlarını içeren kapsamlı bir akademik işbirliği yürütülmektedir. Bu verimli işbirliği sürecinin yürütücüleri, Johannes Kepler Üniversitesi Sosyal ve İktisadi Bilimler Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Kurumsal Finansman Enstitüsü Başkanlığını yürüten Prof. Dr. Helmut Pernsteiner ile Fakültemiz Almanca İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Sumer’dir.

İşletme Fakültesi

İşletme Fakültesi