Kısmi Zamanlı Öğrenci İşe Alımı Hakkında Duyuru

Fakültemiz birimlerinde görev yapmak üzere aşağıda belirtilen iş tanımlarında kısmi zamanlı öğrenci alımı gerçekleştirilecektir. İlgilenenlerin ve başvuru şartlarına sahip olanların 22 Ekim tarihine kadar, bu bağlantıdan erişilebilen formu doldurup çıktısını alarak, Dekanlığımıza müraacat etmeleri gerekmektedir. "Bölüm Başkanlığı Sekreterya Görevlisi" iş tanımına başvuruda bulunacak öğrencilerin ilgili Bölüm Başkanlığına doğrudan müracaat etmeleri rica olunur.

Başvuru yapılabilecek iş tanımı Başvuru şartları
Bilgi İşlem Elemanı  Ofis, antivirüs vb. yazılımlar ile yazıcı vb. donanımları kurma, tanıtma, güncelleme bilgi ve becerisine sahip olmak.
Dekanlık Ofisi Destek Elemanı Ofis yazılımlarını iyi derecede kullanmak. İngilizce veya Almanca dilerinden bir tanesine hakim olmak.
Kütüphane Sorumlusu Daha önce bir kütüphanede görev almış olmak. Kitapların düzenlenmesi, ayrıştırılması gibi işlerde çalışabilmek. Haftaiçi saat 17:00 sonrasında da görev alabilecek olmak.
İşletme Bölümü - Bölüm Başkanlığı Sekreterya Görevlisi* Ofis yazılımlarını iyi derecede kullanmak. Haftaiçi saat 17:00 sonrasında da görev alabilecek olmak.
İngilizce İşletme Bölümü - Bölüm Başkanlığı Sekreterya Görevlisi* Ofis yazılımlarını iyi derecede kullanmak. İyi derecede İngilizce konuşabilmek, okuyabilmek, yazabilmek.
Almanca İşletme Bölümü - Bölüm Başkanlığı
Sekreterya Görevlisi*
Ofis yazılımlarını iyi derecede kullanmak. İyi derecede Almanca konuşabilmek, okuyabilmek, yazabilmek.
Almanca İşletme Enformatiği Bölümü - Bölüm Başkanlığı
Sekreterya Görevlisi*
Fakülte spor takımları sorumlu yardımcısı Fakülte spor takımlarından birinde görev yapıyor olmak.