İşletme Fakültesi

Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek Kayıt Hk

Boş kalan kontenjanlar için dilekçe veren öğrencilerin içinden en yüksekten en düşüğe doğru sıralama  ve ilgili sıralamaya göre yerleştirme işlemi yapılmıştır.

KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER

ENES  SOYLU
ABDURRAHMAN  BENGİ

Kayıt işlemleri, Fakültemize şahsen müracaat edilerek yapılır. İletişim ve ulaşım için lütfen tıklayınız.

Öğrenci, kayıtlı olduğu üniversitesinden kendi isteği ile ilişik kesmeyecektir. Özlük dosyaları üniversitemiz tarafından öğrencinin daha önce kayıtlı olduğu üniversitesinden üst yazı ile istenmektedir.

Kayıt sırasında dilekçe ve nüfus cüzdanı yeterli olacaktır.

Ancak ilk başvuru esnasında belgenin aslı verilmemişse kesin kayıtta mutlaka bu belgelerin asılları istenir.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adayların Kayıt Tarihleri : 12.09.2019 - 13.09.2019

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 11.09.2019 11:32:23 tarihinde güncellenmiştir.