Marmara İşletme Fakültesi Öğrencileri BRANDMARKER Pazarlama ve Reklamcılık Yarışması’nda birinci oldular.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Kulübü'nün 20 yıldır devam eden ve bu yıl ülkemizin farklı üniversite ve fakültelerini temsilen 150 öğrenci grubunun katıldığı BrandMarker Pazarlama ve Reklamcılık Yarışması 8 Mayıs 2017 tarihinde Avantgarde Otel'de düzenlenen final etabı ile tamamlanmıştır.

Yarışmada Doğuş Otomotiv firmasının Volkswagen markası için verdiği brief doğrultusunda ve reklamcılık alanında yarışan, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencilerimiz Begüm İskender, İrem Erten ve Kenan Çetiner, önce 8 pazarlama ve 8 reklamcılık ekibi olmak üzere toplam 16 ekipten biri olup final etabına katılmaya hak kazanmış, final aşamasını da başarı ile tamamlayarak Doğuş Otomotiv Volkswagen markası ve Medina Turgul DDB Ajansı yöneticilerinden oluşan 6 kişilik yarışma jürisi tarafından birinciliğe layık görülmüşlerdir.

Bu başarıları sonucunda her biri Medina Turgul DDB Ajansı'nda staj imkanı kazanan öğrencilerimiz ayrıca en başarılı kampanya ödülüne layık görüldükleri için Almanya'nın Köln kentinde Koelnmesse'de 13 Eylül-14 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan yurt dışından birçok önemli isme, oturuma ve workshopa ev sahipliği yapacak olan, dijital pazarlama alanındaki en prestijli organizasyonlardan birisi olarak öne çıkan Dmexco Köln 2017 etkinliğine katılma hakkı kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.