Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz İşletme ve Siyasal Bilgiler Fakültelerinin 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı 22 Haziran 2016 Çarşamba günü Anadolu Hisarı Yerleşkesinde ortaklaşa düzenlenen törenle tamamlandı.

Marmara İşletme

Akademik ve idari personelimiz ile mezun yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği ve büyük coşkuyla gerçekleşen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin ARAT da katıldı.

Mezunlarımızın ve akademisyenlerimizin alkışlar eşliğinde geçişlerinin ardından, tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende fakültelerini birincilik derecesiyle tamamlayan mezunlarımız birer konuşma yaptı. Kürsüye önce İşletme Fakültesi 2015-2016 yılı Fakülte Birincisi Kübra Asu OLGUN, ardından Siyasal Bilgiler Fakültesi 2015-2016 yılı Fakülte Birincisi Meryem KOÇ çıktı. Fakülte birincilerinin konuşmalarından sonra İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İİBF Mezunlar Derneği Genel Başkanı Hikmet KABUK mezunlarımıza ve ailelerine hitap etti. Açılış konuşmaları kapsamında İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran CÖMERT ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı aynı zamanda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Recep BOZLAĞAN birer konuşma yaptılar. Dekanlarımızın konuşmalarının ardından son olarak kürsüye gelen Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin ARAT da mezunlarımızı tebrik ederek, katılımcılara hitap ettiler.

Her iki fakültede dereceye giren ve başarı kazanan öğrencilere plaket takdiminin ardından mini bir konserle coşkuları artan mezunlarımız yemin töreninin ardından keplerini havaya attılar ve mezuniyet töreni sona erdi.

Mezunlarımıza başarılarının devamını diliyoruz.

Not: Törenden çekilen fotoğraflara facebook sayfamızdan erişebilirsiniz.

Marmara İşletme

İşletme Fakültesi 2015-2016 yılı Fakülte Birincisi Kübra Asu OLGUN (üstte)

Marmara İşletme

İşletme Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi 2015-2016 yılı Bölüm Birincilerimiz (üstte)