YENİ BİNAMIZA TAŞINMA HAKKINDA DUYURU

Çok Değerli Öğrencimiz

Daha önce de duyurduğumuz üzere Eğitime 26 Şubat 2018 tarihinde Kadıköy, Göztepe Yerleşkemizde yapımı  tamamlanan yeni fakülte binamızda devam edeceğiz.

Dersliklerimiz eğitime hazır olup, dersler Bilgi Yönetim Sisteminde (BYS) belirtilen gün ve saatte yeni fakülte binamızda yapılacaktır.

İdari birimlerin taşınma süreci başlatılmış olup sizlere verilen hizmeti aksatmamak amacıyla yeni binamıza en son Öğrenci İşleri büromuz 23 Şubat 2018 tarihinde taşınacaktır.

Göztepe Yerleşkemizde  devam eden çalışmalar nedeniyle otopark sorunu olduğundan öğrencilerimizin yerleşkemize toplu taşıma araçları ile ulaşmaları önerilmektedir.

Amacımız size daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı sunabilmektir. Bu geçiş sürecinde doğabilecek aksamaları hep birlikte sizlerin yardımıyla çözeceğimize inanıyor, anlayışınıza ve desteğinize güveniyoruz. Yeni binamızda size başarılı bir eğitim dönemi diliyoruz.