Yüksek Ticaret, Akademi, Marmara Üniversite'si İİBF Mezunları 21.05.2016 tarihinde Göztepe Yerleşkesi'nde buluşuyor. Tüm mezunlarımız davetlidir.

Marmara İşletme

MEZUNLAR BULUŞMASI MARMARA ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ EV SAHİPLİĞİNDE 21.05.2016 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK.

Bu yıl 80. kuruluş yılını kutlayan, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İİBF Mezunları Derneği, 6. Mezun Buluşması'nı İktisat Fakültesi ev sahipliği ile Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi'nde gerçekleştirecek.

İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İİBF Mezunları Derneği, İktisat İşletme ve Siyasal Bilgiler Fakülteleri ile işbirliği halinde "Mezunlar Buluşuyor" etkinliğini her yıl fakültelerimizden birinin bahçesinde düzenliyor.

"1883'te Hamidiye Ticaret Mektebi Âlisi, 1924 Umumi Âliyei Ticaret, 1936'da Yüksek İktisat ve Ticaret Mektebi, 1959'da İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ve 1982'de Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi; bugün ise Marmara Üniversitesi İşletme, İktisat ve Siyasal Bilgiler Fakültesi adıyla 133 yıllık tarihi bir çınara dönüşen Üniversitenin mezunları 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 13.30 da  buluşacaklar"

Etkinlikte Mezuniyetlerinin 40,50,60 ve 70. yılını tamamlayan üyelerimize plaket takdim edilecektir.Bunun için üyelerimizin;

TEL: 0-212-231 03 94
TEL: 0-533-492 48 91

Telefon numaralarını arayıp kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Mezun Buluşmasında her zaman  olduğu gibi bu yıl da konuklarımıza Müzik eşliğinde yiyecek,içecek ikramları Derneğimiz tarafından sağlanacaktır.

Tüm mezun ve mensuplarımızı, öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi festival havasında yapılan bu etkinliğimize davet ediyor ve bekliyoruz.