Dergimiz - Journal of Research in Business

Journal of Research in Business

Journal of Research in Business (önceki adıyla Marmara Business Review), Haziran ve Aralık olmak üzere yılda iki kez çevrimiçi ve basılı olarak yayınlanan akademik ve hakemli bir dergidir. Derginin temel amacı, işletme alanında niceliksel ya da niteliksel özgün ve yeni bilimsel çalışmalar yayınlayarak literatüre katkı sağlamaktır. Derginin amacı araştırmacılara, akademisyenlere, profesyonellere, uygulayıcılara ve öğrencilere yüksek kalitede ampirik ve teorik araştırma yayınları, vaka çalışmaları ve literatür değerlendirmeleri şeklinde bilgi paylaşabilecekleri bir ortam sağlamaktır. İngilizce, Almanca ve Türkçe makaleler kabul edilmektedir. Dergi, TR Dizin ve ULRICHS WEB (Global Serials Directory) tarafından taranmaktadır.

Ayrıntılı bilgi ve makale göndermek için lütfen tıklayınız.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 12.02.2021 14:12:40 tarihinde güncellenmiştir.