36. Türkiye Muhasebe Eğitimi Sempozyumu

36. Türkiye Muhasebe Eğitimi Sempozyumu Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya-Belek Ela Quality Resort Hotel'de başarıyla tamamlanmıştır.

Sempozyuma Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat, Marmara Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ersoy, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahamet Bülbül, MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Muahsebe ve Finansman Öğretim Üyeleri, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ertuğrul Karsak ve Türkiye'nin diğer üniversitelerinden muhasebe ve finansman anabilim dalı öğretim üyeleri, KGK ikinci Başkanı İmdat Ersoy, Türmob Genel Başkan Yardımcısı Amsi Masis Yontan, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, ISMMMO Başkanı Yücel Akdemir ve Kurul Üyeleri, Bursa SMMM Oda Başkanı Ahmet Sönmez, Eskişehir SMMM Oda Başkanı Neşet Ertoy, Kamu ve Özel Sektör Temsilcileri, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası temsilcileri, Borsa İstanbul temsilcileri, Maliye Bakanlığı temsilcileri, MÖDAV ve MUFAD üyeleri olmak üzere Türkiye'den 300'ü aşkın sayıda kişi katılmıştır.

Son yıllarda yaşamımızı etkileyen E-Dönüşüm konusu Muhasebe Eğitiminde E-Dönüşüm konusu Muhasebe Eğitiminde E-Dönüşüm olarak ele alınmış, bu konuda çok sayıda bildiri ve konuşma yapılarak bir panel düzenlenmiştir.

Detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz : www.turmes.org