AMERİKADA BİR YIL ÖĞRENİM GÖRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR

FAKÜLTEMİZ İLE UNIVERSITY OF NORTH CAROLINA AT WILMINGTON, CAMERON SCHOOL OF BUSINESS ARASINDAKİ  ANLAŞMA ÇERÇEVESİNDE, 2019-2020 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILININ GÜZ VE BAHAR DÖNEMLERİNDE;

-          İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜNDEN 1 ÖĞRENCİ,

-          TÜRKÇE İŞLETME BÖLÜMÜNDEN 1 ÖĞRENCİ,

OLMAK ÜZERE TOPLAM 2 ÖĞRENCİMİZ, HERHANGİ BİR OKUL ÜCRETİ ÖDEMEDEN SADECE YURT VE YAŞAM MASRAFLARI KENDİSİNE AİT OLMAK ÜZERE BİR YIL UNCW KAMPÜSÜNDE ÖĞRENİM GÖREBİLECEKTİR.

AŞAĞIDAKİ KOŞULLARA UYGUN ÖĞRENCİLERİN İLGİLİ BÖLÜM BAŞKANLIKLARINA EN GEÇ 13 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 12.00’YE KADAR BAŞVURMALARI VE 14 MART PERŞEMBE GÜNÜ 12:30-14:00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK MÜLAKATA KATILMALARI GEREKMEKTEDİR.

BİLGİ EDİNİLMESİNİ DİLERİZ.

İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

BAŞVURU KOŞULLARI:

• GANO 2.80 ve üzeri olmak
  • Alttan dersi olmamak
  • En fazla üçüncü sınıf öğrencisi olmak (gelecek yıl gidileceği için)
  • İngilizce dil yeterliliğine sahip olmak. (Mülakatta başarılı bulunan öğrencilerin DUOLINGO İNGİLİZCE SINAVINA GİRMELERİ veya varsa ellerinde TOEFL 71, IELTS 6.0, DUOLINGO 54 sınav sonuçlarını belgelemeleri istenecektir.)
  • T.C. uyruklu olmak
  • Vize almasına engel bir durumu olmamak