Fakültemiz İşaret Dili Korosu yıl sonu gösterisini gerçekleştirdi.

İşletme Bölümümüzde üçüncü sınıfta yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Zübeyde ÖKTEM'in büyük çabaları ile hayata geçen projede, fakültemiz İşletme Bölümü öğrencilerinden oluşan işaret dili korosu, 20 Mayıs 2016 tarihinde, Bakırköy İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen etkinlikte mini bir konser verdi. İşaret Dili kullanımını ve bu konudaki farkındalığı arttırmayı amaçlayan bu güzel projeye destek olan Bakırköy Belediyesine, koromuzun eğitmeni Sayın Ayşe Muhterem AYDOĞDU'ya, projede emeği geçen öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Zübeyde ÖKTEM'e teşekkür ediyoruz.

Fakültemiz İşaret Dili Korosunda yer alan öğrencilerimizin isimleri aşağıdadır. Kendilerine bize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyoruz. Etkinlik fotoğraflarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

1.Nurgül TERCANLIOĞLU
2.Yağmur DOĞAN