UNCW Cameron School of Business heyetinin ziyareti

UNCW Cameron School of Business'tan gelen heyet, 05.10.2017 tarihinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Bozlağan'ı ziyaret etti. Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozlağan'ın makamında gerçekleşen ziyarete, UNCW Cameron School of Business Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Michael Wilhelm, Prof. Dr. Cem Canel, M.Ü. İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, M.Ü. Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz da katıldı. Ziyarette, University of North Carolina Wilmington (UNCW), Cameron School of Business ile Marmara Üniversitesi arasında 2006 yılından beri çift diploma ve değişim programları alanında sürdürülmekte olan çalışmaların artırılması ve iş birliğinin güçlendirilmesi için görüşmelerde bulunuldu.

Marmara İşletme