Prof. Dr. Şadi Can Saruhan hocamızın emekliliğini kutladık.

aile fotoğrafı.JPG (472 KB)

Üniversitemize 40 yılını vermiş; Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü, Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Anabilim Dalı Başkanlığı yapan Saruhan aynı zamanda Bilim, Felsefe ve Metodoloji, İnsan Kaynakları Yönetimi, Çağdaş Yönetim Bilimi, Değer Hedefli İşletmecilik ve Ahlak Felsefesi eserleriyle literatüre önemli eserler kazandırdı. Saruhan onlarca lisans dersinin yanı sıra çok sayıda lisansüstü dersiyle birçok öğrenci yetiştirdi.

dekan hocalarımızla beraber.JPG (2.11 MB)

Prof. Dr. Şadican Saruhan’ın emeklilik töreni Dekanımız, Dekan Yardımcımız, Bölüm Başkanımız, öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımızla beraber gerçekleştirildi.

anabilimdalı_iky.jpg (455 KB)

Değerli Öğretim Üyemize; üniversitemiz bünyesinde görev yaptığı süre boyunca fakültemize ve öğrencilerimize sağladığı değerli katkılardan dolayı şükranlarımızı sunar, emeklilik sonrası yaşamında sağlık ve mutluluk dolu nice seneler temenni ederiz.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 22.06.2022 10:23:23 tarihinde güncellenmiştir.