Kadınlar Şiddete Karşı Oynadı

25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında Kadıköy’de fakültemizin organize ettiği bir kadın futbol turnuvası düzenlendi.

kadina_siddet2.jpg (133 KB)

Kadına yönelik şiddete karşı mücadele günü kapsamında 4 Aralık Cumartesi günü ikincisi düzenlenen futbol turnuvasına Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden kadınların oluşturduğu takımla birlikte, Dostluk Veteran Kadın Futbol Takımı, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Kadın Futbol Takımı, Anadolu Kadın Gücü Futbol Takımı ve Galatasaray Lisesi Kadın Futbol takımları katıldı.

Turnuva Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin organizasyonluyla yapılırken maçlar Selamiçeşme Özgürlük Parkı tesislerinde oynandı. Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için yapılan turnuvanın bir diğer amacı da, erkek egemen sporda kadınların da varlık gösterebileceği oldu.

Turnuvada çok farklı yaş grubundan ve çalışma alanlarından kadınlar yer aldı. Sahadaki kıyasıya rekabetin yanı sıra kadınlar birlik, dayanışma ve mücadele mesajları verdi. Turnuva bitiminde Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlığı tarafından tüm takımlara madalya ve plaket dağıtıldı.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 19:00:37 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM