Vakıf Leasing ile Staj Anlaşması

Vakıf Leasing ile Staj Anlaşması

Fakültemiz, öğrencilerimizin üniversite eğitimleri sırasında bir Vakıfbank iştiraki olan Vakıf Leasing’te deneyim elde edebilmesi için yeni bir staj anlaşmasına imza attı.

Protokol, Vakıf Leasing Genel Müdürlüğü’nde imzalandı. Yapılan ön görüşmelerin ardından nihai görüşmeye Dekanımız Prof. Dr. Hakan YILDIRIM ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Selçuk KIRAN katıldı. Dekan ve Dekan Yardımcımızı Vakıf Leasing adına Vakıf Leasing Genel Müdürü Sn. Mustafa ERDİN, Genel Müdür Yardımcısı Sn. Ersin ÖZOĞUZ, Genel Müdür Yardımcısı Sn. Ali KOÇ, Pazarlama Müdürü Sn. Değer CÖNGER, Operasyon ve Sigorta Müdürü Sn. Müge ŞENYİĞİT ve İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Ebru KURULTAY ağırladı. Son derece verimli geçen görüşmede akademik ve sektörel iş birliklerinin arttırılmasına karar verildi.

Peki Staj Programı Kimleri Hedefliyor ve Nasıl İlerliyor?

Sunulacak olan staj programı özellikle Finans sektöründe kariyer yapmak isteyen dördüncü sınıf öğrencilerimizi hedefliyor ve onların ders programına uygun olarak haftada iki gün çalışabilecekleri esnek bir plan sunuyor. Programa hem İşletme hem de Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencilerimiz başvurabiliyor. Başvurular ise 31 Ocak 2024’e kadar öğrencilerimizin iletisim@vakifleasing.com e-mail adresine özgeçmişlerini göndermeleri gerçekleşiyor.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 22.12.2023 14:00:36 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM