CFA Institute Research Challenge’ın gurur duyduğumuz challengerları Şişecam’daydı!

Üniversite öğrencilerinin profesyonel etik ve finansal analiz konularında yoğun ve uygulamalı eğitimlerle gelişmelerini sağlayan uluslararası finans yarışması CFA Institute Research Challenge’da Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi olarak çıkardığımız takımla biz de yerimizi aldık!

Yarışma kapsamında, Prof. Dr. Jale Oran ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Tan mentörlüğünde okulumuzu temsil eden İşletme Fakültesi Finans Takımı öğrencilerimiz Ahmet Oğuz Mert, Dilşer Onur Sevinç, Gamze Gökırmak ve Omar Hassan yarışmanın projeye konu şirketi Şişecam’ın Tuzla Genel Merkezi’nden sonra Kırklareli’ndeki fabrikalarını ziyaret ettiler.

Değerli öğrencilerimize ve kıymetli öğretim üyelerimize başarılar diliyoruz!

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:38:27 tarihinde güncellenmiştir.