TÜBİTAK Bilim Söyleşileri "Akıllı Şehirler ve Sürdürülebilirlik"

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taşkın Dirsehan 27.11.2023 tarihinde TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Tarabya Cevat Koçak Anadolu Lisesi’nde “Akıllı Şehirler ve Sürdürülebilirlik” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşi, Prof. Dr. Taşkın Dirsehan’ın sunumunun ardından öğrencilerle yapılan soru-cevap bölümü ile sona erdi. Söyleşiye Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Özcanlar da katılma nezaketinde bulundu. Öğrencilerin yoğun katılımının olduğu söyleşinin ardından okul müdürü Sayın Dr. Burhan Can tarafından hocamıza teşekkür belgesi takdim edildi.

Kurumumuzu temsilen böyle bir etkinlikte öğrencilerle buluşan hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 02.12.2023 14:41:21 tarihinde güncellenmiştir.