Finansal Piyasalar ve Borsa İstanbul dersinin kapanışı Borsa İstanbul yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Finansal Piyasalar ve Borsa İstanbul dersinin kapanışı Borsa İstanbul yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi ile Borsa İstanbul arasında imzalanan protokol gereğince İşletme Fakültesi kapsamında hayata geçirilen Finansal Piyasalar ve Borsa İstanbul dersinin kapanışı Borsa İstanbul yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Sermaye piyasaları alanında sağlam bir finansal altyapı oluşturmak ve bu alandaki farkındalığı geliştirmek amacıyla bu sene ilki gerçekleştirilen ders, Borsa İstanbul A.Ş. Vadeli işlemler ve Opsiyon Piyasası Müdürlüğü bünyesinde yönetici olarak görev yapan Sayın Evren Arık tarafından yürütüldü.

İşletme Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Emin Avcı, Doç. Dr. Meltem Ulusan Polat ve Arş. Gör. Gül Yüksel’in katıldığı gezi sırasında IK ve Kotasyon’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Şenol Duman, öğrencilerimize geleceklerine ne şekilde yön çizebileceklerine dair çok değerli ipuçları verdi. Ayrıca, IK Direktörü Sayın Dr. Ersan Geyik, Kıdemli Uzman Sayın Betül Öz ve Yetenek Yönetimi Yetkilisi Sayın Gözde Avuç kariyer olanakları hakkında detaylı bilgilendirme yaptılar. Kurumsal İletişim Direktörlüğü bünyesinde yönetici olarak görev yapan Sayın Mehmet Ali Karatekin ise borsa seans salonu gezisine refakat ederek geçmişten bugüne BIST hakkında çok değerli bilgiler verdi.

Değerli Borsa İstanbul yöneticilerine, emeği geçen tüm öğretim üyesi ve yardımcılarına ve derse ilgi gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 19.01.2024 12:12:04 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM