Kısmi Zamanlı Öğrenci Ofisi Yeni Üyeleriyle Göreve Başladı

Kısmi Zamanlı Öğrenci Ofisi Yeni Üyeleriyle Göreve Başladı

2023-2024 Akademik Yılı’nın başlamasıyla beraber fakültemizin Kısmı Zamanlı Öğrenci Ofisi’nde çalışan öğrenciler yenilendi. Yeniden kurulan kadroda İşletme, İşletme İngilizce, İşletme Almanca, Yönetim Bilişim Sistemleri İngilizce ve Yönetim Bilişim Sistemleri Almanca programlarımızdan farklı yetenek ve donanımlara sahip öğrenciler yer aldı.

Dekanlığımız, Fakülte Sekreterliğimiz ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüz ilk koordinasyon toplantısını gerçekleştirmek üzere göreve başlayan öğrencilerimizle 7 Kasım Salı günü bir araya geldi.

Doç. Dr. Selçuk Kıran hocamız fakültemizin misyon ve vizyonuna uygun olarak gelecek dönem planlamalarını anlatırken, öğrencilerin görev tanımları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü adına toplantıda yer alan Arş. Gör. Alperen Yasa, fakültemizin iletişim stratejileri ve etkinlik planları hakkında bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonra yapılacakları aktardı. Fakülte Sekreterimiz Serkan Yürekli ise fakültedeki genel işleyişi, acil durumlarda yapılması gerekenleri ve bundan sonraki süreçte öğrencilerimizi nelerin beklediğini özetledi.

Toplantıda belirlenen hedefler ve alınan kararlar doğrultusunda, Kısmi Zamanlı Öğrenci Ofisi üyelerimiz gelecek döneme hazır olduklarını belirtirken işleyiş ile ilgili önerilerde de bulunuldu.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 15.11.2023 13:32:44 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM