Fakültemiz SAP & Mercedes Benz Tech Turkey ile Bir Araya Geldi

Mercedes-Benz Tech Turkey ile SAP arasında İstanbul’da gerçekleştirilen çalıştayda Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi ile verimli bir üniversite sektör iş birliği oturumu gerçekleştirildi. Oturuma üniversitemizden Dekan Yardımcımız ve Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Selçuk Kıran, İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serra Yurtkoru, YBS Öğretim Üyelerimiz Dr. Öğr. Üy. Erhan Ustaoğlu ve Dr. Öğr. Üy. İlkim Ecem Emre katıldı.

Oturumda SAP’ı temsilen Üniversite Ortaklıkları Global Direktörü Igor Belousov, Global Başkan Yardımcısı Katharina Schäfer, Bölge Direktörü Michael Nuernberg, Operasyon Şefi (COO) Erdem Şekeroğlu, Kıdemli İş Geliştirme Uzmanı Buse Demir, Öğrenme Merkezi Çözüm Yöneticisi David Chaviano hazır bulunurken Mercedes-Benz Tech Turkey adına Grup Yöneticisi Halit Musoğlu ve ekibi yer aldı.

Toplantıda SAP’nin gelecek eğitim planlamaları, staj anlaşmaları ve ileriki dönemde yapılabilecek üniversite-sektör iş birlikleri konuşuldu.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 17:51:55 tarihinde güncellenmiştir.