North Carolina Wilmington Üniversitesi (UNCW) üst yönetimi fakültemizi ziyaret etti.

2006’dan beri işbirliği içinde olduğumuz North Carolina Wilmington Üniversitesi (UNCW) Rektörü Aswani K. Volety, Uluslarası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Michael Wilhelm, UNCW Cameron İşletme Okulu Dekanı Robert Burrus, ve Congdon Tedarik Zinciri, İş Analitiği ve Bilgi Sistemleri Departman Başkanı ve UNCW - MÜ işbirliğinin kurucusu ve yürütülmesindeki en büyük destekçimiz Cem Canel hocamız fakültemizi ziyaret ettiler. Dekanımız Hakan Yıldırım’ın ev sahipliğinde, Dekan Yardımcımız ve UNCW Koordinatörümüz Çağatay Akarçay, Dekan Yardımcımız Selçuk Kıran, Bölüm Başkanlarımız E. Serra Yurtkoru ve Mert Erer ve Murat Çinko hocamızın katılımıyla gerçekleşen toplantı, ortak çalışmalarımızı gelecek yıllara taşıyacaktır.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:57:59 tarihinde güncellenmiştir.