Öğrenci Kulüplerimiz ile Stratejik Vizyon Toplantımızı Gerçekleştirdik

Öğrenci Kulüplerimiz ile Stratejik Vizyon Toplantımızı Gerçekleştirdik

27 Ekim Cuma günü, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren 15 aktif kulübümüz ile yeni başvuru yapan 6 kulüp adayının başkanları, sekreterleri ve başkan yardımcılarının dahil olduğu önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı gündeminde, kulüplerin kalite ve akreditasyon çalışmaları çerçevesinde izlemeleri gereken yol haritası ortaya konulurken, Dekanlığımızın stratejik amaçları ve hedefleriyle birlikte, kulüplerle daha etkili bir iş birliği sağlamak amacıyla atılacak adımlar yer aldı.

Toplantı, Dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım'ın kulüplere özel teşekkür konuşması ile başladı. Dekanımız konuşmasında, kulüplerin Fakülte içindeki önemine vurgu yaptı ve her bir kulübümüze özel olarak teşekkürlerini iletti. Ardından, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Selçuk Kıran, Fakülte olarak gelecek dönemde planlanan etkinlikler ve projeler hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, fakültemizin stratejik vizyonu ve öncelikli amaçları paylaşıldı.

Daha sonra, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü adına Arş. Gör. Alperen Yasa, dış paydaşlarla iletişimde ve kalite çalışmalarında kulüplerle yapılacak iş birlikleri konusunda kapsamlı bir bilgilendirme gerçekleştirdi. Bu bağlamda, öğrenci kulüplerinin fakültemiz ile olan etkileşimini güçlendirmek, kurumsal iletişimi artırmak ve kulüplerin kalite standartlarını yükseltmek adına atılacak adımlar aktarıldı.

Toplantı, kulüp başkanlarının soru ve önerileriyle devam etti. Bu önerilerin çözümüne ilişkin planlamalar değerlendirdi ve ilk etapta öğrenci kulüplerinin isteği üzerine pinpon masalarının arttırılması için gerekli adımlar atılarak -1.kata iki pinpon masası daha ekledi.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 15.11.2023 16:57:36 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM