İşletme Fakültemiz Ekonomi Gazetesi ve Rödl & Partner Türkiye iş birliğinde gerçekleşen “Beyin Gücü” paneline ev sahipliği yaptı.

İşletme Fakültemiz Ekonomi Gazetesi ve Rödl & Partner Türkiye iş birliğinde gerçekleşen “Beyin Gücü” paneline ev sahipliği yaptı.

Panelde, 2022 yılında 466.914 kişinin göç verdiği ülkemizde, gençlerin neden göç etmemesi gerektiği, iş verenlerin ve özellikle insan kaynakları departmanlarının yetişmiş ve kalifiye iş gücünü ülkemizde nasıl tutabileceği konuşuldu.

Etkinlik, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Selçuk Kıran hocamızın karşılaması ve Dekanımız Prof. Dr. Hakan YILDIRIM’ın açılış konuşmasıyla başladı. Etkinliğin moderatörlüğünü NB Ekonomi Yayın Yönetmeni Dr. Şeref Oğuz üstlendi.

Birinci oturumda İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serra Yurtkoru, Rödl & Partner Kurucu Ortağı Kerem Kelkitli ve Liebherr Kule Vinç Bölüm Başkanı Buğra Seçgin yer aldı. İkinci oturumda ise Almanca İşletme Program Koordinatörümüz Prof. Dr. Gülpinar Kelemci, Rödl & Partner Kurucu Ortağı Mehmet Tarkan ve Gebrüder Weiss Karayolu Müdürü Tomris OZAYDIN konuşmalarını gerçekleştirdi.

Oturumlar arasında şirket yetkililerinin öğrencilerimizle buluştuğu ve beyin göçü ile staj ve kariyer imkanlarının konuşulduğu bir network etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğin düzenlenmesinde öğrenci kulüplerimizden BWL und WI aktif rol aldı ve oturum sponsorları ve tanıtım faaliyetleriyle panele renk kattı. Panel Nasıl Bir Ekonomi Youtube Kanalı’ndan canlı olarak yayınlanırken etkinlik salonu öğretim üyelerimizin panele sınıflarıyla beraber katılmasıyla yoğun ilgi altında tamamlandı.

İşletme Fakültesi Dekanlığı ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü adına tüm konuşmacılarımıza, katılımcılarımıza ve panelin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 09.11.2023 13:58:55 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM