Final Okulları'ndan Fakültemize Ziyaret

Bodrum Final Okulları konuğumuz oldu!

Geçtiğimiz Perşembe günü Bodrum Final Okulları öğrencileri ve öğretmenleri İşletme Fakültemizi ziyaret ederek üniversitemiz, fakültemiz, bölümlerimiz ve öğrencilerimize sunduğumuz imkanlar hakkında bilgi aldı.Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler üniversite gezileri kapsamında fakültemizi keşfetti.

Öğrencilerin fakültedeki gezisine İşletme Bölümü Arş. Gör. Damla Karaköy Çakarel ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Arş. Gör. Batıkaan Güneş rehberlik ederken Dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım hocamız da öğrencilerle bulaşarak fakültemizi ve bölümlerimizi tanıttı. Gezide İşletme ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünün sağladığı iş imkanları, öğrenci kulüplerinin aktiviteleri, sektörden önemli şirketlerle kurulan iş birlikleri ve Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin diğer üniversite ve fakültelerden farkları ele alındı.

final okulları_4.JPG (2.48 MB)

Gezilerine Cafe Bahçe’de yemek yiyerek başlayan öğrenciler yemeklerinin ardından doğrudan fakülteye gelerek konferans salonlarını ve amfileri gördükten sonra laboratuvarlarımızın olduğu kata inerek Dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım ile buluştu. Dekan hocamıza sorularını soran öğrenciler ziyaretin ardından fakültemizden ayrıldı.

final okulları_2.JPG (557 KB)

Öğrencilerimize bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyor, hayallerindeki üniversiteleri kazanmalarını diliyoruz.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:59:01 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM