2022-2023 Mezuniyet Törenimiz 6 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Mezunlarımızı hayallerine uğurladık!

İşletme Fakültemiz 2023 Mezunlarımızı her zaman olduğu gibi bu yıl da geleceklerine uğurladı. Tören, bölüm öğrencilerimizin görkemli yürüyüşüyle başladı ve akademisyenlerimizin selamlama yürüyüşü ile devam etti.

Fakülte birincimizin yaptığı konuşmanın ardından Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hakan Yıldırım yine unutulmayacak sözleriyle hepimizin yüreğine dokundu.

İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serra Yurtkoru, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mert Erer, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Selçuk Kıran ve Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Akarçay ile Bölüm Başkan Yardımcılarımız Prof. Dr. Gülpınar Kelemci, Prof. Dr. Nermin Çıtak ve Doç. Dr. Hüseyin Ekizler’in verdiği derece ödüllerinin ardından tüm bölüm öğrencilerimiz, onları yetiştiren akademisyenlerin elinden teslimi diplomalarını aldı.

Öğrencilerimizin diplomaları isimleri okunarak sahnede verildi.

Törenimizde Mezunlar Derneğimiz ve Nihad Sayar Eğitim Vakfımız daimi destekçimiz olarak yer alırken T.C. Maltepe Belediyesi, T.C. Bahçelievler Belediyesi ve Halkbank ürün sponsorumuz oldu. Evidea ise ödül sponsorlarımız arasında yer aldı ve birincilerimize hediye çeki hazırladı. 360 Dans ise 360 derecelik çekimleriyle törenin en güzel rengi oldu.

Törenimize Tanzanya Fahri Başkonsolosumuz ve 1979 mezunumuz Ziya Karahan ve Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Haydar Ali Yıldız da katıldı.

500’ün üzerinde öğrencinin diploma aldığı törende 2000’den fazla yakını da yer aldı.

İşletme Fakültesi geleneğine uygun olarak bu törende de neşe dolu bir konser gerçekleşti. Dekan hocamızın yemin töreninden ve kep atma merasiminden sonra çok sevdiğimiz mezunumuz, Kadıköy’ün sevilen sesi, kıymetli akademisyenimiz Serkan Soyak öğrencilerimizle buluştu.

Geceye renk katan tüm sponsor ve destekçilerimize, sahada çalışan tüm akademik personelimize ve en çok da bizlerle beraber gecesini gündüzüne katarak Mezuniyet Törenimizin en güzel şekilde gerçekleşmesini sağlayan 30’un üzerindeki gönüllü öğrenci ekibimize içtenlikle teşekkür ediyoruz. Onları çok seviyor, sevgiyle kucaklıyoruz.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 17:50:33 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM