2020 ve 2021 yılı Mezunlarını Beraber Uğurladık!

MEZUNİYET TÖRENİ 2020 ve 2021

protokol_seyirci.JPG (275 KB)

Mezuniyet töreni öğrencilerimizin toplu olarak sahaya girmelerinin ardından akademisyenlerimizin seyircileri selamlamasıyla başladı.

giris_ybs_alm.JPG (298 KB) giris_isl_alm.JPG (295 KB)
giris_isl_ing.JPG (290 KB) giris_islyon_ing.JPG (296 KB)
giris_isl_io.JPG (299 KB) giris_isl.JPG (298 KB)
giris_akadem.JPG (300 KB)

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, şehitlerimiz, ebediyete intikal etmiş değerli öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve mensuplarımızın manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun ve bunu takiben İstiklal Marşının okunmasının ardından tören, fakülte birincilerinin yurt dışında olmalarından dolayı her dönemin fakülte ikincisinin konuşmasıyla devam etti. İstanbul Yüksek Ticaretliler ve Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği başkanı sayın Mustafa Karsavuran'ın konuşmasının ardından, dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım konuşmasını yaptı. Konuşmasında öğrencilerimizin pandemi yüzünden zor bir dönem geçirdiklerine dikkatleri çeken dekanımız, öğrendiklerini toplum faydasına kullanmaları konusuna vurgu yaptı.

konusma_dekan.JPG (296 KB)

Ardından fakültede dereceye girenlere ödüllerini dekanımız sayın Prof. Dr. Hakan Yıldırım verirken, İstanbul Yüksek Ticaretliler ve Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği adına sayın Mustafa Karsavuran, Marmara Üniversitesi Nihad Sayar Eğitim Vakfı adına da başkanları sayın Prof. Dr. Fatma Pamukçu ödüllerini takdim etti.

fak_odul.JPG (286 KB)

Bölümlerinde dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesinin ardından fakültemizi yerli ve yabancı birçok üniversitenin katıldığı Sportsfest'21'de başarıyla temsil edip kupaları toplayan sporcularımıza başarı plaketleri sunuldu.

spor.JPG (286 KB)

Dekan hocamızın yeminlerini ettirmesinin ardından mezunlarımız keplerini atarak yeni hayatlarına merhaba dediler.

kepler_havaya.JPG (297 KB)

kepler_topla.JPG (299 KB)

Son olarak da fakültemiz taze mezunlarından Burcu Özbek'in de gitar çaldığı Marla Band mezunlarımıza ve ailelerine hoş anlar yaşattı.

marla1.JPG (293 KB) marla2.JPG (299 KB)
marla3.JPG (299 KB) marla4.JPG (298 KB)

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 19:01:14 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM