Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Elemanları Ölçme Değerlendirme Eğitimine Katıldı!

Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğretim elemanları 02.12.2022 Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda Kalite Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenen "Ölçme ve Değerlendirme" konulu eğitime katıldı.

Eğitimde ölçme ve değerlendirmenin sürekliliği, çoklu sınav olanakları, süreç odaklı (formatif) ödev, proje, portfolyo gibi yöntemler ele alınmıştır. Bunun yanında, ders kazanımlarına ve eğitim türlerine (örgün, uzaktan, karma) uygun sınav yöntemlerinin planlanması ve uygulanması konularında bilgi paylaşımı yapılırken sınav uygulama ve güvenliği, ölçme ve değerlendirme uygulamalarının zaman ve kişiler arasında tutarlılığı ve güvenirliği gibi konuları ele alındı.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:37:24 tarihinde güncellenmiştir.