Fakültemiz TÜGİAD Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı!

Genç iş insanlarının liderlik vasıflarını geliştirmeyi, sosyal sorumluluk projeleri yaratmayı ve ortak hedefler doğrultusunda hareket ederek hem bireysel hem de toplumsal hayata katkıda bulunmayı önceleyen Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası genç iş insanları derneği TÜGİAD fakültemizi ziyaret etti.

1986 yılından itibaren iş dünyasındaki genç iş insanlarının sesi olan TÜGİAD’ı temsilen Girişimcilik Komitesi Başkanı Sayın Tarık Sönmez ve Sicil Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Burcu Selin Dekanlığımızı ziyaret etti.

Hem fakültemiz hem de TÜGİAD açısından verimli geçen görüşmede gelecek dönem iş birlikleri, fakülte-sektör beraberliği ve öğrencilerimizin kariyer yolculuklarında onlara nasıl katkı sağlanabileceği konuları üzerinde duruldu.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:57:42 tarihinde güncellenmiştir.