Acıbadem İstek Okulları’nın Üniversite Gezisine Fakültemiz Ev Sahipliği Yaptı!

Acıbadem İstek Okulları’nın Üniversite Gezisine Fakültemiz Ev Sahipliği Yaptı!

Fakültemiz bu hafta Acıbadem İstek Okulları’na ev sahipliği yaptı.

Lise son sınıfta olan İstek Okulları Anadolu Lisesi Eşit Ağırlık Öğrencileri 20.03.2024 tarihinde üniversitemizin Göztepe Yerleşkesi’ni ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen ziyaret, öğrencilerin ana kapı girişinde yer alan Cafe Bahçe’de soluklanmasıyla başladı.

Ardından Arş. Gör. Alperen Yasa ve gönüllü öğrenci ekibimizden Birdar Pulat, Cemal Furkan Okumuş, Elif Buse Baba, İlgi Kaya, Merve Bayraktar, Rumeysa Dinçer ve Zeynep Aslan öğrencilerimize küçük bir yerleşke gezisi yaptırdı.

Gezinin ilk durağı geniş bir koleksiyona sahip Prof. Dr. Orhan Oğuz Kütüphanesi oldu. Kütüphane’de öğrencilerimize Bilgi Okur-Yazarlığı Eğitimi Birimi Görevlisi Samiye Erol Alkan eşlik etti. Sn. Alkan her katta öğrencilerimize kullanım alanlarını, kitap alım işlemlerini ve gerçekleştirilebilecek faaliyetleri aktardı.

Daha sonra gezi İbrahim Üzümcü Konferans Salonu ziyaretiyle devam etti. Burada öğrencilere üniversitemizde gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verildi. Ardından bu noktada Gönüllü Öğrenci Ekibi, aday öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Daha sonra gezi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nun tanıtılmasıyla devam etti.

Aday öğrencilerimizin son durağı ise fakültemizde yer alan Z3 Konferans Salonu oldu. Salonda öğrencilerimize fakültemizi tanıtan geniş kapsamlı bir sunum yapıldı. Sunumun açılış konuşmasını İşletme Fakültesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Başkanı Prof. Dr. Ceyda Aysuna Türkyılmaz gerçekleştirdi. Sn. Türkyılmaz öğrencilerimize sıcak bir “hoş geldiniz” diyerek sözü Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Üyesi Arş. Gör. Bahadır Ayar’a bıraktı. Aynı zamanda fakültemizin Erasmus Koordinatörleri arasında yer alan Sn. Ayar yaptığı sunumda fakültemizin öğrencilerimize sunduğu staj, değişim programları, sektör-üniversite iş birliği, uygulamalı ders imkanlarını anlattı.

Ardından İşletme Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ekin Karapınar öğrencilerimizin özel olarak merak ettiği Almanca İşletme Bölümü hakkında bilgi sağladı.

Daha sonra Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü adına sahneye çıkan Dr. Öğr. Üyesi İlkim Ecem Emre, öğrencilerimize bölümü ve bölüm mezunlarının iş olanaklarını anlattı.

Sunumun ardından aday öğrencilere serbest zaman tanınarak kampüs hayatını kendi başlarına deneyimlemeleri için fırsat tanındı.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 23.03.2024 10:43:09 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM