Fakülte Yönetimimiz 19. Dönem Girişimcilik Komisyonu Etkinliğine Katıldı!

Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Hakan Yıldırım, dekan yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Kıran ve öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi İlke Kocamaz, 29 Mart 2024 tarihinde TÜGİAD tarafından düzenlenen 19. Dönem Girişimcilik Komisyonu Etkinliğine katılmıştır.

Etkinlikte inovasyon ve girişimciliğin önemi tartışılmış, girişimcilik ekosisteminin iyileştirilmesi için sektör paydaşları ve akademisyenler arasında fikir alışverişinde bulunulmuştur. İns4Startup VC’nin kurucusu Şerafettin Özsoy ve Ahmet Sefa Bir’in “Melek Yatırımcı Olmanın Avantajları” başlıklı sunumu ve Yaşam Kafesi gibi yenilikçi bir girişimin fikir sahipleri Furkan Can ve Kerem Akyıl’ın sunumları ile birlikte öğretim üyelerimiz “Liderlerle Sohbet” oturumunda diğer katılımcılar ile bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır.

Fakülte yönetimimizi etkinliğe davetleri ve misafirperverlikleri için TÜGİAD yönetimine teşekkür ederiz.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 24.04.2024 19:20:01 tarihinde güncellenmiştir.