2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Hk.

Sevgili Mezunlarımız,

Mezuniyet törenimizin akışa uygun olarak gerçekleştirilebilmesi için en geç 17.00’de Dragos Yerleşkemizde bulunan mezuniyet alanında olmanızı rica ediyoruz. Öğrencilerimizi temsili diplomalarını almak üzere önceden belirlenen gruplar halinde sahneye alacağız. Grubunuz gün içerisinde sizlere mesaj olarak iletilecektir. Grupların oluşturulması da göz önüne alınarak cübbe teslimi için son saat bugün 12.00 olarak belirlenmiştir.

Mezuniyet Töreni’ne katılmak isteyen tüm öğrencilerimizin kendilerinin ya da bir yakınlarının mutlaka bugün 12.00’ye kadar gelerek cübbe almaları ve Fakültemizde kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Mezuniyet programını buradaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Her birinizi tek tek tebrik ediyor, sizleri heyecanla törene bekliyoruz!