Fakültemiz bölümlerine ait Çift Anadal ve Yandal Müfredatları

Çift Anadal

Üniversitemiz öğrencileri M.Ü. Çift Anadal Programı ve Yandal Programı Yönergesi kapsamında Çift anadal programına katılarak başarılı olan öğrencilere iki anadal için iki ayrı diploma verilmektedir. Öğrenciler bu sayede iki anadal programında aynı anda eğitim görmüş olurlar. Çift anadal programları farklı Birimlerdeki lisans programları arasında yürütülebildiği gibi aynı Birimdeki lisans programları arasında da yürütülebilir.

Fakültemiz Çift Anadal müfredatları

İşletme Bölümü Çift Anadal Müfredatı

Almanca İşletme Bölümü Çift Anadal Müfredatı

Almanca İşletme Enformatiği Bölümü Çift Anadal Müfredatı