Kepler havaya atıldı... 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz coşkuyla gerçekleştirildi.

2013-2014 Mezuniyet Törenimiz

Fakültemiz 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 26 Haziran 2014 Perşembe günü, Üniversitemiz Anadoluhisarı Yerleşkesinde yer alan stadyumda gerçekleştirilmiştir. Akademik ve İdari Personelimizin, Mezunlarımızın ve davetlilerin yoğun katılım ve ilgisi ile gerçekleşen törende dört yıllık lisans öğrenimini tamamlayan öğrencilerimiz hem mezuniyetlerini kutladılar hem de yoğun geçen sınav döneminin yorgunluğunu ve stresini attılar. Mezunlarımıza yaşamlarının yeni evresinde sonsuz başarı ve mutluluklar dileriz.

Törenimize katılarak bizleri onurlandıran Üniversitemiz Yeni Dönem Rektörü Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a sevgi ve sükranlarımızı iletiyoruz. Törenimize katılımlarından dolayı, İktisat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL'e, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Sayın Prof. Dr. Gürbüz GÖKÇEN'e, Nihad Sayar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Cemal İBİŞ'e, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F Mezunları Derneği Genel Başkanı Sayın Saffet AÇIKGÖZ'e, İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ahmet YILMAZ'a, Fakültemiz Bölüm Başkanlarına ve Bölüm Başkan Yardımcılarına, Fakültemizin tüm Öğretim Üye ve Yardımcılarına, Mezunlar Derneği İstanbul Şube Başkanı Sayın Hayrettin ERYILMAZ'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyoruz.

Törenimizin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan; Nihad Sayar Eğitim Vakfı'na, TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F Mezunları Derneği'ne, Erbay Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Serkan ÖCALMAZ'a, İstanbul Büyükşehir Belediye Bandosu'na ve Bando Şefi Sayın Tarkan SONGÜR'e şükranlarımızı sunuyoruz.

Törenin gerçekleşmesinde emeği geçen düzenleme kurulu üyelerine, törenin akışını ve mezunlarımızın tören yürüyüşünü koordine eden tüm öğretim üye yardımcılarına, altyapı hazırlıklarında büyük çaba sarf eden idari personelimize, törenin gerçekleştiği stadyumun görevlilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

2013 - 2014 Mezuniyet Töreni