2020 Yılı Akademik Kurulu, Rektörümüzün de katılımıyla çevrimiçi olarak yapıldı.

2020 Akademik Kurulu 23.12.2020 Çarşamba günü saat 18.00’de, Rektörümüzün de katılımıyla Zoom üzerinden çevrimiçi olarak yapıldı. Toplantıyı açan rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar Maltepe’de yapılan yeni yerleşkemizin etap çalışmalarından bahsetti. 1. etap çalışmaların bitmeye yakın olduğunu ve 2021 yılında ilk fakültelerin bu yerleşkeye taşınacağını belirten rektörümüz Özvar, uzaktan eğitim ve akademik araştırmalar konularında da görüşlerini paylaştı.

Sonrasında dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım yaptığı konuşmada fakültemizin güncel durumu hakkında bilgi vererek bazı stratejik konularda hızlı hareket edilmesinin gerekliliğinden bahsetti. 120’nin üzerinde katılımla toplanan Akademik Kurulumuz öğretim elemanlarımızın temenni ve önerileriyle sona erdi.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 17:48:03 tarihinde güncellenmiştir.