Fakültemizin Sektörle Bağları Kuvvetlenmeye Devam Ediyor

İşletme Fakültesi sektör iş birlikleriyle öğrencilerine uygulamaya yönelik eğitimler vermeye ve onları iş dünyasıyla bir araya getirmeye devam ediyor. Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Selçuk Kıran ve Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. İlkim Ecem Emre fakülte iş birlikleri ve staj fırsatları için NTT Data Business Solutions Ekibi ile bir araya geldi. Görüşmede NTT Data Business Solutions ekip üyelerinin konuk eğitmen olarak derslere katılması, YBS Bölümü öğrencilerimizin zorunlu ve gönüllü stajlarını bu kurumda gerçekleştirebilmeleri ve öğrencilerin bitirme projelerinde NTT Data Business Solutions ile çalışmaları konusunda görüş birliğine varıldı.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 17:52:30 tarihinde güncellenmiştir.