Fakültemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı için Söyleşiler Gerçekleştirildi

Fakültemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı için Söyleşiler Gerçekleştirildi!

Cumhuriyetimizin 100. yılında "100. Yıl Söyleşileri" 23-24-25 Ekim 2023 tarihlerinde Prof. Dr. Sabri Burak Arzova, Prof. Dr. Eyüp Aygün Tayşir ve Prof. Dr. Ata Özdemirci hocalarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Sabri Burak Arzova tarafından "Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Yıllık Kongrenin Söylemek İstediği: İzmir İktisat Kongresi" başlıklı, Prof. Dr. Eyüp Aygün Tayşir tarafından "Romanlarda Cumhuriyet, Romanlarda Memleket: Cumhuriyet Türkiyesi'ni Romanlarda Okumak" ve Prof. Dr. Ata Özdemirci tarafından "Modernleşen Türkiye: 1920-1938" başlıklı konferanslar verildi.

Değerli çalışmalarıyla cumhuriyetimizin kuruluşuna ışık tutan ve kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarını anlatan başta konuşmacı hocalarımıza, daha sonra bu etkinliğin düzenlenmesinde rol alan değerli hocalarımıza ve etkinliğe katılarak Cumhuriyet coşkusunu gönüllerinde hisseden ve bunu bizlerle paylaşan tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 07.11.2023 15:41:47 tarihinde güncellenmiştir.