IMISC 2021 Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde

imisc2021.png (913 KB)

Marmara Üniversitesi tarafından 20-22 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan 8. Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri Konferansı (IMISC2021)’nı duyurmaktan onur duyuyoruz. Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri Konferansı ile Yönetim Bilişim Sistemleri alanında disiplinler arası bir tartışmayı teşvik etmeyi umuyoruz. IMISC2021’in vizyonu, dünyanın her yerinden araştırmacıların yönetim bilişim sistemleri araştırma alanlarındaki çağdaş gelişmeleri, yeni ve zorlu konuları paylaşmalarına olanak tanıyan geniş bir platform sağlamaktır.

Değerli bilgi ve deneyimlerinizi meslektaşlarınız ve akademik çevrenizle paylaşabileceğiniz bir atmosfer yaratmak için her türlü çabayı göstermekten mutluluk duyacağız. IMISC2021’in sizlerin katkısıyla daha iyi bir akademik platform olacağına inanıyoruz. Kayıt olmak ve bildiri göndermek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 19:00:52 tarihinde güncellenmiştir.