2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Fakülte Akademik Kurulu 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Akademik kurul toplantısının açılış konuşması Dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım tarafından yapıldı. Prof. Dr. Hakan Yıldırım yaptığı konuşmada öncelikle fakültemizin ÖSYM başarı sıralamaları, bölümlerimizin öğrenci dağılımları gibi fakültemizin güncel durumunu belirten konular hakkında bilgi verdi. Ardından, akademik kurul toplantısına katılan öğretim üyeleri ile yürütülmekte olan akreditasyon süreçleri, müfredat değişikliği ve önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler ile ilgili paylaşımlar yapıldı.

Uzun yıllar boyunca fakültemize hizmet ettikten sonra emekli olan eski dekanımız Prof. Dr. Nuran Cömert’e ve öğretim üyemiz Prof. Dr. Jale SÖZER ORAN’a teşekkür plaketleri dekanımız tarafından takdim edildi.

Son olarak, İşletme bölüm başkanlığı süreci boyunca katkılarından dolayı Prof. Dr. Serra Yurtkoru hocamıza da dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Akademik kurul toplantısı öğretim üyelerimizin görüşleri alınarak sona erdi.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 04.06.2024 19:18:52 tarihinde güncellenmiştir.