Fakültemizde 01-04 Ekim’de Oryantasyon Haftası ve Açılış Dersi Heyecanı Yaşandı

Fakültemizde 01-04 Ekim’de Oryantasyon Haftası ve Açılış Dersi Heyecanı Yaşandı

1-4 Ekim 2024 tarihlerinde Oryantasyon Haftası kapsamında İşletme ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümlerindeki öğrencilerimizle bir araya geldik.

İşletme Bölümü adına İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Fatma Pamukçu’nun, Yönetim Bilişim Sistemleri Almanca ve İngilizce Programları adına Doç. Dr. Selçuk Kıran’ın, İşletme Almanca Programı adına İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ekin Karapınar’ın, İşletme İngilizce adına Arş. Gör. Melisa Karakaya Arslan’ın konuşmacı olduğu programda öğrencilerimize üniversitemiz, yerleşkemiz ve bölümlerimiz tanıtıldı.

Erasmus Koordinatörlerimizden Arş. Gör. Bahadır Ayar hocamız ise tüm öğrencilerimize Erasmus+ Öğrenci Değişim Programını ve Erasmus+ Staj Programını, başvuru koşullarını, süreci ve programların sağladığı imkanları anlattı.

Tüm oturumlarda Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Gül Eser, Fakülte Sekreterimiz Serkan Yürekli ve Bölüm Başkanlarımızın yanı sıra Bölüm Başkan Yardımcılarımız da yer aldı. Ayrıca oturumlara bölümleri temsilen değerli öğretim üyelerimiz de katılım sağladı.

1 Ekim Salı ve 2 Ekim Çarşamba gerçekleşen etkinlik, 3 Ekim’de Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Okur hocamızın konuşmaları ve Emekli Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Canan Çetin hocamızın açılış dersi ile devam etti. Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Okur, yeni yerleşkemizin ve yeni eğitim öğretim yılının tüm akademisyenlerimize ve öğrencilerimize başarılar getirmesini diledikten sonra konuşmasını yapmak üzere Prof. Dr. Canan Çetin’i takdim etti. Üniversitemize ve fakültemize 40 yılı aşkın süre hizmet veren Prof. Dr. Canan Çetin konuşmasında değişim, değişime direnç, örgütlerin sürdürülebilirliği, kalite, çeviklik ve kriz durumlarıyla mücadele gibi konulara değindi.

Konuşmanın ardından dekanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Okur ve önceki dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım, Prof. Dr. Canan Çetin’e plaket takdim etti. Açılış dersi, dekan yardımcımız Prof. Dr. Gül Eser’in ve Marmara Üniversitesi Mezunları ve Akademisyenleri Derneği’nin Prof. Dr. Canan Çetin’e çiçek takdim etmesi ile sona erdi.

Oryantasyon Haftasının son günü ise öğrenci kulüplerimizin ve spor takımlarımızın oturumları ile devam etti. Fakültemiz öğrencilerince fakültemiz öğretim üyelerinin danışmanlığında kurulan İnovasyon Kulübü, Pazarlama Kulübü, İşletme Kulübü, Management Club, BWL&WI-Almanca İşletme ve İşletme Enformatiği Kulübü, Sinerji Kulübü, Denetim Kulübü sırasıyla sahnedeki yerlerini alarak öğrencilere kulüp misyonlarını, kulüp amaçlarını, gerçekleştirdikleri etkinlikleri ve faaliyetleri tanıttı.

Oryantasyon haftası boyunca düzenlenen etkinliklere katılan öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılı bir akademik yıl diliyoruz.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 04.10.2024 19:19:10 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM