Değerli hocamız Prof. Dr. İsmail Hakkı Armutlulu'nun emeklilik toplantısı gerçekleştirilmiştir.

3 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya fakültemiz personeli katılmıştır. Törenin açılışında konuşan dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım, "Yaşamın her alanında en doğru yol göstericisinin bilim olduğunu her fırsatta bıkmadan söyleyen Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Hakkı Armutlulu 40 yıl boyunca hizmet ettiği üniversitemize bugün veda ediyor. Hocamızla en kısa zamanda yollarımızın tekrar kesişeceğini umuyoruz. Kendisine yaşam boyun güzel anlar dilerken bilimin ışığından hiç ayrılmayacağımızı ifade etmek istiyorum." dedi.

Toplantıya katılan hocalarımızın Prof. Dr. İsmail Hakkı Armutlulu ile ilgili anılarını anlatmaları ile devam eden toplantıda, İsmail Hakkı hocamız yaptığı konuşmada çok sevdiği mesleği ile bağlarını hiç koparmayacağını söyleyerek 40 yıllık çalışma hayatının birbirinden güzel anlarla dolduğunu ifade etti. Toplantı, değerli hocamıza plaket ve çiçek sunulması ile sona erdi.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:51:00 tarihinde güncellenmiştir.