Dünya Devi SAP Öğrencilerimizle Buluştu!

Dünya Devi SAP Öğrencilerimizle Buluştu!

Yeni iş fırsatlarını konuşmak ve öğrencilere yönelik SAP Projelerini anlatmak üzere Üniversite Ortaklığı Global Direktörü Igor Belousov, EMEA South Digital Skills Center Yöneticisi Charles Norris ve fakültemizde ders de veren Scheer Ne & ME Consulting Genel Müdürü Safa Haktanir 9 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’da, fakültemizin konferans salonu Z03’te öğrencilerimizle bir araya geldi.

Konferansta, özellikle öğrencilerin SAP’yi ve SAP modüllerini kullanmayı nasıl öğrenebilecekleri, SAP’nin bu öğrenim yolculuğu için geliştirdiği projeler ve SAP ile elde edilebilecek kariyer fırsatları üzerinde duruldu.

Konferans, Marmara Üniversitesi’nin tüm öğrencilerine açık olarak gerçekleşirken Management Information Systems Society, Data Science Club ve BWL und WI öğrenci kulübü üyeleri özel olarak davet edildikleri toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

Konferansta Dekan Yardımcımız ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Selçuk Kıran, İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serra Yurtkoru ve Yönetim Bilişim Sistemleri Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Erhan Ustaoğlu da yer aldı. Daha sonra konuşmacılar ve konferansta yer alan öğretim üyelerimiz gelecek iş birlikleri ve eğitim fırsatları için bir toplantı gerçekleştirdi.

SAP'den gelen misafirlerimiz tarafından yapılan sunumlara ait dosyalar aşağıda paylaşılmıştır.

Way forward in the SAP | Safa Haktanır

The Digital Skills Center | Charles Norris

SAP University Alliances | Dr. Igor Belousov


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:57:04 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM