2023-2024 Mezuniyet Törenimiz 10 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Mezunlarımızı hayallerine uğurladık!

İşletme Fakültemiz 2024 Mezunlarımızı her zaman olduğu gibi bu yıl da geleceklerine uğurladı. Tören, bölüm öğrencilerimizin görkemli yürüyüşüyle başladı ve akademisyenlerimizin selamlama yürüyüşü ile devam etti.

Fakülte birincimiz Reyhan Hazal Tırıs’ın yaptığı konuşmanın ardından mezuniyet törenimiz dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım’ın konuşması ile devam etti.

Dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım’ın ve Prof. Dr. Ayça Akarçay Öğüz’ün verdiği derece ödüllerinin ardından tüm bölüm öğrencilerimiz, onları yetiştiren akademisyenlerin elinden teslimi diplomalarını aldı. Öğrencilerimizin diplomaları isimleri okunarak sahnede verildi.

400’ün üzerinde öğrencinin diploma aldığı törende 2000’den fazla yakını da yer aldı.

Dekan hocamızın yemin töreninden ve kep atma merasiminden sonra fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Başcı’nın DJ performansı ile mezun öğrencilerimiz eğlenmeye devam etti.

Geceye renk katan tüm sponsor ve destekçilerimize, sahada çalışan tüm akademik personelimize ve en çok da bizlerle beraber gecesini gündüzüne katarak Mezuniyet Törenimizin en güzel şekilde gerçekleşmesini sağlayan gönüllü öğrenci ekibimize içtenlikle teşekkür ediyoruz.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 19.09.2024 17:12:50 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM