2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Fakülte Akademik Kurulu 13 Aralık 2022 Salı günü gerçekleştirildi.

Akademik kurul toplantısının açılış konuşması Dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım tarafından yapıldı. Prof. Dr. Hakan Yıldırım yaptığı konuşmada öncelikle fakültemizin ÖSYM başarı sıralamaları, bölümlerimizin öğrenci dağılımları gibi fakültemizin güncel durumunu belirten konular hakkında bilgi verdi. Ardından, akademik kurul toplantısına katılan öğretim üyeleri ile yürütülmekte olan akreditasyon süreçleri, müfredat değişikliği ve önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler ile ilgili paylaşımlar yapıldı.

Üniversitemiz senatosunda üç yıl boyunca fakültemizi temsil eden Prof. Dr. Sinan Aslan’a verdiği emeklerinden ötürü plaket takdimi yapıldı ve teşekkür edildi. Kurul, akademisyenlerimizin görüş ve önerileri alınarak kapatıldı.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:36:35 tarihinde güncellenmiştir.